AcasăNewsNastase: Ponta si Basescu sa-si rezolve singuri disputele

Nastase: Ponta si Basescu sa-si rezolve singuri disputele

Presedintele CNA al PSD, Adrian Nastase, sustine ca Parlamentul si Curtea Constitutionala nu ar trebui sa fie tarate in conflictul dintre premier si presedinte.

Adrian Nastase nu vrea ca Parlamentul sa arbitreze conflictul Ponta-Basescu

Compromis. Aceasta este solutia pe care Adrian Nastase le-o propune lui Victor Ponta si Traian Basescu, sfatuindu-i sa actioneze pe principiul ”cel mai destept cedeaza”. Seful statului ar putea sa mearga la reuniunile Consiliului European in care se trateaza chestiuni de securitate si aparare, iar premierul la cele in care se trateaza chestiuni economice si sociale, a explicat Nastase. Indiferent de varianta aleasa, social-democratul considera ca Parlamentul si Curtea Constitutionala trebuie tinute departe de disputa celor doi demnitari. ”N-ar trebui nici dezbatere in parlament, nici la CCR, ar trebui sa avem o decizie de bun simt, o departajare a zonelor de competente”, a mai afirmat Adrian Nastase.

DNA, perchezitia la ISC

Procurorii DNA au ridicat, ieri, mai multe documente de la sediul Inspectoratului de Stat in Constructii, dupa ce ISC a informat instanta, in dosarul „Trofeul Calitatii”, in care este acuzat Adrian Nastase, ca nu se constituie parte civila in aceasta cauza. In acest sens, ISC a indicat raportul de expertiza contabila care a concluzionat ca, in urma organizarii evenimentului denumit „Trofeul Calitatii in Constructii”, in bugetul institutiei nu a fost inregistrat vreun prejudiciu.  Mentionam ca magistratii au amanat, pana pe 30 mai, dezbaterile in dosarul ”Trofeul Calitatii”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger