AcasăNewsNastase: Meciul dintre mine si Basescu continua. Scorul e 1-1, dar va...

Nastase: Meciul dintre mine si Basescu continua. Scorul e 1-1, dar va fi invins

Adrian Nastase

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca nu se va retrage din functia detinuta in partid, raspunzand unor intrebari in acest sens.

Adrian Nastase

Intrebat daca isi va mentine sau nu functia de presedinte al CN al PSD, dupa ce decisese sa nu mai candideze la vicepresedintia Camerei Deputatilor in urma cu o saptamana, Nastase a raspuns: „Sigur ca raman. Puteti sa contati pe mine, razboiul dintre mine si Traian Basescu continua. Deocamdata, scorul este 1 la 1, insa pana la urma Traian Basescu va fi invins, asa cum o arata toate sondajele”.

Nastase a mai spus ca, in opinia lui, USL ar trebui sa insiste sa solicite demisia lui Traian Basescu, intrucat „guvernul de consilieri pus in locul guvernului cu ministri carora strada le-a cerut demisia” nu este o solutie.

author avatar
Ciprian Purice
199 afisari

2 COMENTARII

  1. Strada sau poporul? E o mica mare diferenta. Si lui Iliescu i-a cerut strada(cred ca era un bulevard cu vreo 12 benzi,raportat la nr. de demonstranti)demisia si nu tin minte sa si-o fii dat-o.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger