AcasăNewsNastase le da lectii pedelistilor despre Miscarea Populara

Nastase le da lectii pedelistilor despre Miscarea Populara

Adrian Nastase le-a povestit colegilor cu ce se mananca Miscarea Populara. Asta in timp ce PDL sta si cugeta, nestiind de unde sa apuce noua jucarie a lui Traian Basescu.

Adrian Nastase sta cu ochii ca pe butelie pe Traian Basescu

Atent la tot ce vine din partea inamicului nr.1, Adrian Nastase le-a explicat deja colegilor sai de partid cam ce formatiuni ar putea culege noua Miscare Populara si ce inseamna asta din punct de vedere electoral. In opinia lui Nastase, PSD trebuie sa stie exact la ce sa se astepte, mai ales ca si social-democratii stau cu ochii pe micile partide banuite ca ar putea trece pragul electoral. Nu de alta, dar se stie ca buturuga mica rastoarna carul mare, ceea ce inseamna ca formatiunile cu pricina ar putea face diferenta dintre putere si opozitie, dupa viitoarele alegeri. De aceea, Adrian Nastase spera ca Miscarea Populara isi va culege acolitii pana pe 22 octombrie, data convocarii Consiliului National al PSD, pentru ca pesedistii sa vada daca se pot alege si ei cu ceva din ce ramane.

PDL se invarte in jurul cozii cand vine vorba de Miscarea Populara

Culmea este ca pedelistii, interesati prin fisa postului, ca sa spunem asa, de Miscarea Populara, habar nu au ce-i cu aceasta si cam ce se poate face cu ea, din punct de vedere politic. De aceea si raspund in doi peri ori de cate ori sunt intrebati ce formatiuni au in vedere pentru cooptarea in viitoarea Miscare. Desi de vehiculat s-au vehiculat multe, singurele contacte (si acelea neconcludente) au avut loc cu o parte dintre taranisti si cu ecologistii. Iar noua ecuatie care a debusolat PDL-ul se complica si mai mult daca se tine cont de avertismentul dat de Elena Udrea: “Daca e doar un proiect electoral, Miscarea Populara nu e viabila”.

Udrea crede si nu prea in Miscarea Populara

Daca Miscarea Populara a fost gandita doar ca un proiect electoral atunci nu prea are sanse de izbanda, sustine vicepresedintele PDL, Elena Udrea. „Trebuie vazut exact la ce se refera, ce fel de proiect este acesta, daca e un proiect care sa adune sub o umbrela numita Miscarea Populara pe toti aceia care au demonstrat pana acum si vor sa se implice in modernizarea cu adevarat a statului, atunci poate fi un proiect viabil. Daca e unul doar electoral, nu cred”, a mai precizat ministrul Turismului.

 

 

 

 

author avatar
Simona Badulescu
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger