AcasăNewsNastase il apara pe Ponta: Traian Basescu nu face cinste Romaniei

Nastase il apara pe Ponta: Traian Basescu nu face cinste Romaniei

Adrian Nastase

Adrian Nastase, fost prim ministru, ii ia apararea premierului Victor Ponta, ce este acuzat de plagiat, declarand ca totul este un dosar inventat de Traian Basescu.

Adrian Nastase

Adrian Nastase, fost prim ministru si seful de doctorat al lui Victor Ponta, il apara pe premier, declarand ca acuzele de plagiat reprezinta o uneltire a presedintelui Traian Basescu, care, astfel nu face cinste nici tarii, nici institutiei pe care o reprezinta.

„Nu stiu daca realizeaza dar, prin astfel de gesturi, Traian Basescu nu face cinste nici institutiei prezidentiale si nici Romaniei. El a aratat, din nou, ca minciuna, imoralitatea si lipsa de caracter definesc modul sau de a fi. Miza politica a acestei teme fabricate la adresa lui Victor Ponta este mai mult decat evidenta si nu cred ca romanii vor accepta astfel de manevre din partea presedintelui <>”, a adaugat Adrian Nastase.

In plus, acesta a declarat ca se astepta ca Traian Basescu sa il atace pe Victor Ponta, presedintele tarii dorind astfel sa acopere falimentul inregistrat de PDL la alegerile locale.

„Romania a fost condusa in ultimii 8 ani prin santaj, dosare si tot felul de mizerii de acest gen. Stiu foarte bine acest lucru pentru ca sunt una dintre tintele predilecte ale acestor metode securiste. Ma asteptam si ca, in disperarea lui, Traian Basescu sa recurga la orice, pentru a incerca sa acopere scandalul falimentului PDL la recentele alegeri „, a scris acesta pe blogul personal.

Referitor la Victor Ponta, acesta a declarat ca teza premierului are o tema relevanta, Curtea Penala Internationala, fiind conceputa chiar in perioada in care aceasta institutie s-a infiintat, Ponta participand in persoana la discutiile privint infiintarea institutiei. Totodata, a calificat atacul asupra lui Victor Ponta drept un atac josnic.

„Cei care activeaza in invatamant, in domeniul juridic, stiu foarte bine ca in descrirea unor institutii apar adesea formulari seci, descriptive care, asemenea formulelor matematice, nu pot fi schimbate. A specula acest lucru si a fabrica un astfel de subiect este de o josnicie fara margini!”, a scris fostul premier.

author avatar
Ionut Zgimbau
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger