AcasăNewsNastase i-a aruncat cu cafea in fata lui Traian Basescu

Nastase i-a aruncat cu cafea in fata lui Traian Basescu

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost imortalizat de amicii sai facand un gest spectaculos. Megand pe strada cu cafeau in mana, Nastase  s-a oprit in fata unui afis electoral cu poza fostului presedinte Traian Basescu. Temperamentalului tenismen i-a venit o idee in stilul sau caracteristic, sa arunce cafeaua pe afişul respectiv. Prietenul care l-a insotit pe fostul sportiv i-a spus inainte sa isi puna in aplicare intenţia ca vrea sa surprinda momentul şi sa-l filmeze: „Esti nebun, Iliuta! Stai! Te filmez, stai! Pai, stai asa macar, stai, stai, stai…”. Si Ilie Nastase s-a tinut de cuvant! I-a aruncat cafeaua in faţa lui Basescu. „Esti nebun, Iliuta!” , a spus, prietenul acestuia, care il insotea. Generalul a avut o grimasa care exprima satisfactie dupa ce a aruncat cafeaua pe faţa lui Basescu. In prezent, Ilie Nastase, in varsta de 72 de ani, a anuntat ca se va casatori cu noua sa logodnica Ioana Simion, care este cu 30 de ani mai tanara decat el. Frumoasa bruneta a fost iubita lui Nick Radoi. Noua partenera de viata a lui Nasty este foarte rasfatata si ar fi primit de la acesta un inel de logodna in valoare de 15.000 de euro.

author avatar
Ramona Feraru
757 afisari

7 COMENTARII

  1. Azi sunt bun chiar si cu turnatorii. Dragi turnatori, recunosc sunt mai magae, mai perfid, mai pacatos mai tortionar ca voi. Va rog sa ma iertati.

    • Ce pretentii sa ai de la un securisto -comunist -mafiot- betiv basinescu care se vrea la bruxeles la varsta a 4 pentru a aduce multe succesuri Romaniei .

  2. Pe cine reprezinta gestul? Generali din armata romana? A pierdut imens UNPR … daca erua destepti, cineva il consilia sa isi ceara scuze si sa dea vina pe un moment … Asa daca mai si continua pe tema asta…. sunt sigur ca e o buna politica de a convinge romanii sa voteze reprezentantii sai in Parlamentul European, ….. sa ne reprezinte …. Si PMP daca erau inteligenti nu fugeau repede sa i faca plangere… o demnitate si o coloana vertebrala lipseste undeva la politicianul roman.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger