AcasăNewsNastase: Grupul de la Cluj lucreaza pentru Basescu

Nastase: Grupul de la Cluj lucreaza pentru Basescu

Adrian Nastase a descoperit ca pesedistii clujeni trag la Basescu

Din ”cantonament”, fostul premier Adrian Nastase nu numai ca urmareste cu atentie tot ce misca in PSD, ba chiar isi pune colegii la punct, atunci cand acestia o iau pe aratura.

Adrian Nastase a descoperit ca pesedistii clujeni trag la Basescu

De cand se afla in arest si are mult timp la dispozitie, Nastase descopera realitati cunoscute de toata lumea, dar straine de el in trecut.  Cea mai recenta revelatie a fostului lider PSD  se refera la afinitatile ”basiste” ale colegilor clujeni Vasile Dancu si Ioan Rus.

”Unul dintre fostii membri ai cabinetului pe care l-am condus afirma, zilele acestea, admirativ, ca Traian Basescu a fost primul, in Romania, care a vorbit despre Uniunea Europeana ca viitoare federatie si despre necesitatea acestui proiect. (…) M-a mirat ca fostul meu coleg, membru al Grupului de la Cluj, participant la <<scrierea>> istoriei in perioada 2001-2004, incearca sa o <<re-scrie>>, acum, in beneficiul lui Traian Basescu!”, noteaza  Nastase pe blogul personal.  Ca sa-i dea peste nas colegului nerecunoscator, fostul premier si-a completat postarea cu citate ample din cartea ”Europa – Quo Vadis?”, pe care a publicat-o in 2003 si in care vorbea despre ”Europa federala”.  In final, Nastase isi incheie comentariul cu ”o constatare trista”: ”Am impresia ca unii dintre fostii mei colegi nu stiu, nici acum, din ce guvern au facut parte…”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
766 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger