AcasăNewsNastase: "Geoana a gresit dorind sa ajunga prea repede prea sus"

Nastase: „Geoana a gresit dorind sa ajunga prea repede prea sus”

Adrian Nastase

Fostul lider al PSD, Mircea Geoana, a gresit pentru ca a dorit sa ajunga prea repede prea sus, considera presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase.

Adrian Nastase

El nu si-a schimbat parerea despre fostul sau subaltern pe linie guvernamentala despre care sustine in continuare ca a fost un excelent ministru de externe, dar considera totodata ca Geoana a trecut prea rapid de la acest nivel catre anumite „batalii din care a iesit sifonat”, in lupta pentru Primaria Capitalei, dupa care a fost promovat „de un anumit grup din partid” impotriva lui Ion Iliescu, ca presedinte al PSD.

„El (n.r. Mircea Geoana) a trecut prea rapid de la nivelul de ministru in niste batalii din care a iesit sifonat (…) si, dupa aceea, a fost promovat de un anumit grup din partid impotriva lui Ion Iliescu ca presedinte al partidului. Eu cred ca a el a pierdut in momentul acela si a pierdut si partidul care ar fi trebuit sa-si cicatrizeze ranile de dupa alegerile din 2004 timp de doi ani in frunte cu Ion Iliescu. Mircea Geoana, dorind sa ajunga prea repede prea sus, a gresit si pentru el si pentru partid”, a declarat liderul CN al PSD la B1 TV.

author avatar
Ciprian Purice
133 afisari

2 COMENTARII

  1. Dl Nastase, am o stima deosebita pt dumneata ,apreciez inteligenta sclipitoare cu care Dz va inzestrat,apreciez omul gospodar ,care sunteti ,este mare lucru cind un dusman de moarte te apreciaza ,asa cum a facuto Basescu ,dar stati rau la capitolul lupta si la a transmite poporului simplu ,ideile pe care doriti sa le transmiteti .Sunt convins ca cunoasteti toate secretele unei bune guvernari ,absolut toate dedesubturile functionari unui stat ,asa ca Dl Nstase aveti in fata un drum lung si greu ,sa accedeti in ce-a ma inalta functie din Romania.Eu locuiesc in SUEDIA de citiva ani si mi-ar fi drag sa pot veni in tara mea condusa fiind de duneata .George

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger