AcasăNewsNastase, din puscarie: Sa facem zid in jurul lui Liviu Dragnea!

Nastase, din puscarie: Sa facem zid in jurul lui Liviu Dragnea!

Din spatele gratiilor, fostul premier Adrian Nastase se declara solidar cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul referendumului.

SPRIJIN. Adrian Nastase le cere pesedistilor sa il sustina pe Liviu Dragnea

Acuzatiile formulate la adresa lui Liviu Dragnea sunt parte a unei operatiuni politice de manipulare, pusa-n scena de Traian Basescu si executata de procurorii care-l servesc,  sustine Adrian Nastase, care le cere social-democratilor sa faca zid in jurul secretarului general al partidului. ”E  nevoie de solidaritate in fata unei noi operatiuni a <<mainilor murdare>>, care a inceput prin actiunea <<procuroilor – misionari>>, care se plimbau pe la sate cu Biblia intr-o mana si cu <<auto-denunturile>> in cealalta. Miza, repet, o reprezinta votul din decembrie, atunci cand Barroso nu va mai putea impune un cvorum de participare.

Liviu Dragnea

De aceea, Basescu vrea sa imprastie <<bilele de biliard>> pentru a le lovi una cate una, prin procurorii lui. Solutia e simpla: nu acceptati diversiunile. Ramaneti uniti! Formula <<small is beautiful>> a fost si ramane o capcana – si in privatizare si in politica!”,  comenteaza Adrian Nastase pe blogul personal.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
697 afisari

6 COMENTARII

  1. Dupa 1989 constatam la 22 de ani de postcomunism ca nu mai avem economie nationala nici avutie nationala avem doar AUTORITATI ADMINISTRATIVE ale STATULUI de RAHAT, OLIGARHI penali si POLITICIENI puscariabili ori TEMBELI precum si un sistem JUDICIAR de C–T.
    STATUL ROMAN s-a desfiintat mai sunt doar cateva FEUDE ale BARONILOR LOCALI.

  2. eu nu inteleg un lucru:nastase ori este dobitoc si nu stie ca L.DRAGNEA a „PUS”umarul la condamnarea „la beci”a lui nastase sau se merge pe principiu (practicat in PSD):”NPO DIN PES SUNTEM HOTI RECUNOSCUTI DECI NE APARAM HOTII NOSTRII”!!!!in ambele cazuri NASTASE pica de fraier!!!!

  3. in USL-ul asta un`te-nvarti dai numai de lume care mai de care mai buna:fosti,actuali si viitori perse-
    cutati politic.

  4. Sa facem ZID an jurul lui?–Adica s-al INCHIDEM si pe el??–-Cred ca Nastase se simte…singur.Ar trebui mutat intro celula normala cu vreo 40 de violatori…sar mai linistii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger