AcasăNewsNastase: Dancu e un tradator

Nastase: Dancu e un tradator

In plin conflict Ponta-Geoana, in PSD s-a mai deschis un nou front de lupta. Principalii combatanti, in acest razboi care se duce momentan in culise, sunt Adrian Nastase si Vasile Dancu.

Adrian Nastase sustine ca Vasile Dancu urmareste distrugerea PSD

Vasile Dancu ii propune lui Victor Ponta reinceperea “jihadului” in PSD. Acuzatia ii apartine lui Adrian Nastase, lezat de faptul ca a fost pus de Dancu si pesedistii clujeni, alaturi de Ion Iliescu, pe lista de disponibilizari a partidului. “Am inteles ca unii isi doresc un PSD mic si <<reformat>>. <<Small is beautiful>>. Doamna Pippidi (Alina Mungiu Pippidi – n.r) ne spunea acelasi lucru. Mi se pare insa ciudat ca pentru unii – Vasile Dancu face parte dintre ei – obiectivul prioritar, de ani de zile, pare a fi sa fie dat jos de pe peretii PSD Ion Iliescu”, a declarat Nastase, mentionand ca Dancu este adeptul instaurarii in PSD a unei revolutii permanente, dupa modelul trotkist.

Vasile Dancu

Mai mult, presedintele CN al PSD merge cu atacul mai departe, acuzandu-l pe Dancu de tradare:  “Spre deosebire de cei din tribuna, care pot sa mai mearga si la alte meciuri, eu ma consider un jucator in echipa PSD. Unii dintre colegi pot sa se accidenteze, altii pot sa-si iasa din forma. Ii accept ca atare. Singurii pe care nu-i pot accepta sunt tradatorii si mercenarii”, a conchis Nastase.

author avatar
eNational
907 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger