AcasăNewsNastase da sfaturi din parnaie conducerii Parlamentului

Nastase da sfaturi din parnaie conducerii Parlamentului

Adrian Nastase considera penitenciarul un fel de cantonament sau sanatoriu

Fostul premier isi ignora starea de condamnat si le spune presedintilor celor doua Camere parlamentere, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, ce trebuie sa faca.

Adrian Nastase considera penitenciarul un fel de cantonament sau sanatoriu

Desi se afla la mititica de ceva vreme, Nastase confunda detentia cu un fel de regim al carui singur inconvenient este lipsa libertatii de miscare. Inconvenient depasit cu ajutorul postarii zilnice a opiniilor si comentariilor sale pe blog.

Nemultumit doar cu atat, condamnatul Adrian Nastase scrie acum presedintilor celor doua Camere, carora le spune ca Parlamentul ar trebui sa revoteze si hotararea prin care s-a luat act de invalidarea referendumului de demitere a lui Traian Basescu, daca se accepta reluarea in discutie a ridicarii imunitatii deputatilor Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre. Preocupat sa apere Constitutia de Traian Basescu, Nastase uita probabil ca i-au fost anulate si drepturile civile, odata cu condamnarea la inchisoare. Iar daca nu ai dreptul de a alege si de a fi ales, este cam greu de explicat cum de te trezesti sfatuind Parlamentul, din parnaie, ce si cum sa faca.

author avatar
Simona Badulescu
318 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger