AcasăNewsNastase crede ca DNA nu-i asculta noaptea telefoanele

Nastase crede ca DNA nu-i asculta noaptea telefoanele

Adrian Nastase sustine ca-l suna noaptea pe Constantin Grajdan pentru a discuta despre organizarea institutiilor

Lovitura in dosarul ”Trofeul calitatii”. Procurorii DNA au scos un as din maneca: o discutie telefonica intre inculpatul Adrian Nastase si fostul sef al ISC, Constantin Grajdan.

Adrian Nastase sustine ca-l suna noaptea pe Constantin Grajdan pentru a discuta despre organizarea institutiilor

Conversatia ar fi avut loc pe 22 mai, la ora 5 dimineata, sustin procurorii. Tot in aceeasi zi, Constantin Grajdan a trimis o adresa Inaltei Curti prin care ii informa pe magistrati ca Inspectoratul de Stat in Constructii se retrage ca parte civila din dosarul lui Nastase.

Constantin Grajdan

In ciuda protestelor avocatilor fostului premier, procurorul DNA a depus in instanta doua acte prin care dovedeste ca Adrian Nastase a fost interceptat discutand la 5 dimineata cu Constantin Grajdan.

Diversiune murdara

Surprins de faptul ca telefoanele se asculta chiar si in toiul noptii, fostul premier a sustinut ca DNA incearca deturnarea sensului procesului. „Acestea au fost elementele pentru care se incearca aceasta diversiune cu telefoane cu constructii. (…) Cu Grajdan am discutat la nivelul departamentelor. Am discutat in mai multe randuri despre chestiuni legate de organizarea institutiilor si de probleme generale pe care le facem in mod obisnuit la nivelul departamentelor. Este o diversiune murdara, prin care se incearca afectarea sensului acestui caz prin intrebarile respective (ale procurorului DNA – n.r.)”, a declarat Nastase.

Trafic de influenta si raze gama

Pe langa clinciurile cu judecatorii, pe care i-a acuzat ca actioneaza ca o ”instanta politica”, presedintele CN al PSD le-a tinut magistratilor o lectie despre influenta si putere. ”In cazul meu nu poate fi vorba de exercitarea influentei. Influenta unui sef de partid nu radiaza ca si razele gama si cetatenii se apuca sa faca aceasta operatiune. Nu se indica nicaieri in rechizitoriu si nu exista nicio proba cu care sa se faca dovada ca mi-as fi exercitat influenta pentru a influenta in vreun mod anume organizarea evenimentului Trofeului calitatii”, a conchis Nastase.

author avatar
eNational
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger