AcasăNewsNastase confirma ca sursele noastre au avut dreptate: il paște o sentinta...

Nastase confirma ca sursele noastre au avut dreptate: il paște o sentinta grea in decembrie!

Gluma se ingroasa pentru Adrian Nastase

Adrian Nastase a aflat si el ca dosarele sale se vor incheia in decembrie sau ianuarie. Cand i-a spus „National”, in septembrie, ca-l paste o sentinta, nu a crezut.

Gluma se ingroasa pentru Adrian Nastase

Fostul premier PSD sustine ca procesele lui se vor finaliza una-doua ca urmare a „presiunilor” exercitate de Traian Basescu. Nastase se refera explicit la dosarul „Trofeul calitatii”, precizand ca au fost stabilite sase termene numai in luna noiembrie in acest caz. Un dosar in care cei 974 de martori ii incurca acum pe procurori si magistrati, motiv pentru care acestia au inceput sa audieze martorii „pe sarite”, mai explică Nastase.

Liderul PSD afirma si ca a aflat, „pe surse”, ca instanta urmeaza sa pronunte, in decembrie sau ianuarie, o decizie de la care el nu asteapta nimic bun, din moment ce adauga ca dosarele i se incheie atunci „ca sa fie tocmai bine pentru campania electorala”.

Iar daca va fi asa, tot „sursele” adauga ca ziaristul Victor Paun (care i-a povestit primul lui Nastase ce-l asteapta, respectiv o condamnare) scapa in felul acesta de cei 15 ani de închisoare.

 

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger