AcasăNewsNastase: Basescu umple cu democratii reduta Cotroceniului

Nastase: Basescu umple cu democratii reduta Cotroceniului

Adrian Nastase a interzis fiului sa citeasca "scrisoarea testament"

Adrian Nastase sustine ca Traian Basescu face, la Cotroceni, un ”mini-guvern din umbra” cu pedelisti.

Adrian Nastase nu vede cu ochi buni mai mult de trei pedelisti adunati

Liderul PSD spune ca Basescu aduna la Presedintie, in vederea ”reciclarii pentru un viitor joc politic”, fosti guvernanti democrati si/sau aliatii ai lor, exemplele concrete date de Nastase fiind Monica Macovei, Cristian Preda, Cristian Diaconescu, Bogdan Dragoi, Eugen Tomac. Concentrarea de consilieri ”numai din tabara PDL” la Cotroceni este de rau augur in ochii lui Nastase, care se intreaba cum ar putea Traian Basescu sa fie considerat ”un presedinte impartial si un partener corect al guvernului USL” in aceste conditii.

De unde si concluzia: ”Traian Basescu nu se pregateste pentru rolul sau constitutional de mediator, ci se pregateste pentru a fi parte in confruntarea politica”.

author avatar
Simona Badulescu
277 afisari

3 COMENTARII

  1. uite cum de un spatar ca tine sa uitat si nu mai ai cautare dor la jilava caci acolo te considera prospatura.

  2. in loc sa se duca la puscarie unde ii este locul, jogodia il fulgera grija de basescu. intai sa dea socoteala de hotiile sale pentru care a fost judecat si pedepsit. dupa aceea sa vorbeaqsca.
    este tipic hotilor.

  3. spagarul asta de Nastase va face guvern la puscarie ,el spera ca si-a pus in fatza carlanul Ponta , iar el sa invirta in spatele sau hotziile.Ce tupeu pe escrocul asta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger