AcasăNewsNastase: "Basescu are in jur robocopi care executa ordinele!"

Nastase: „Basescu are in jur robocopi care executa ordinele!”

Fostul premier, Adrian Nastase, ii critica vehement, intr-o postare de pe blogul personal, pe oamenii politici „lansati la apa” in ultimii ani de cand Traian Basescu se afla la Cotroceni, acestia fiind comparati cu „o trupa de robocopi care executa ordine”.

„Privind in perspectiva celor sapte ani de cand a ajuns la Cotroceni, cred ca principala vina a lui Basescu consta in faptul ca a incurajat crearea, in jurul lui, a unei secte de semidocti obraznici, plini de tupeu, lipsiti de respectul elementar pentru ceilalti oameni politici, o trupa de robocopi care sa execute ordinele. Unul din exemplele cele mai evidente este Roberta Anastase. Ce anume a justificat avansarea ei de pe scena de manechine in postura de marioneta-sefa?”, se intreaba Adrian Nastase.

Dupa care, liderul pesedist continua sa-i califice extrem de dur pe oamenii din jurul presedintelui. „Cei pe care ii promoveaza Basescu sunt niste lingai obraznici si incompetenti. Asa s-a ajuns la starea actuala a tarii, in care Roberta Anastase prinde curaj in construirea unei mafii portocalii ce nu mai respecta nicio regula, nici constitutionala, nici legala, incalecand toate institutiile publice ale statului! (…) Jignind istoria tarii, pe care nu o pot citi mai departe de anul 2005 si construind un viitor al inculturii, lipsei de dialog si tupeului necenzurat”, mai spune politicianul intr-un material de pe propriul blog.

author avatar
Ciprian Purice
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger