AcasăNewsNastase, asteptat pe 5 iulie la tribunal

Nastase, asteptat pe 5 iulie la tribunal

Tribunalul Bucuresti a decis ca judecarea cererii de amanare  a executarii pedepsei lui Adrian Nastase sa aiba loc pe 5 iulie.

Pe 5 iulie, Adrian Nastase afla daca paraseste penitenciarul pentru trei luni

In sedinta de ieri, reprezentantul DNA, procurorul Cristian Anghel, a cerut ca fostul premier sa fie adus in fata instantei, apreciind ca in absenta condamnatului procedura nu ar fi indeplinita.

Totodata, procurorul a contestat raportul medical trimis de Penitenciarul Rahova, sustinand ca documentul nu a fost intocmit conform procedurilor legale, deoarece el nu mentioneaza cand a fost consultat Adrian Nastase si cine i-a pus diagnosticul, astfel incat nu poate fi luat in considerare de catre instanta. ”Modul in care procurorul isi tine pledoaria este unul fixist, unul rigid. DNA pune in discutie orice, a inceput sa aiba suspiciuni si cu privire la diagnostic”, a replicat avocatul Ion Cazacu. In final, instanta a amanat dosarul si a decis sa il citeze din nou pe Adrian Nastase la Spitalul Penitenciarului Rahova, avocatii precizand ca este posibil ca pe 5 iulie fostul premier sa vina la tribunal.

author avatar
Victor Paun
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger