AcasăNewsNasol: Trump nu va fi expertizat psihiatric

Nasol: Trump nu va fi expertizat psihiatric

Recent, Donald Trump s-a declarat un geniu foarte stabil. Dar halatul, doamna, cat costa halatul?

Vizita medicala anuala pe care presedintele SUA o va face vineri nu va include si un examen psihiatric, a informat Casa Alba, in momentul in care detractorii lui Donald Trump se intreaba public despre sanatatea sa mintala si capacitatea de a lua decizii.

Recent <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagdonald trump title=Donald Trump data wpil keyword link=linked>Donald Trump<a> s a declarat un geniu foarte stabil Dar halatul doamna cat costa halatul

”Nu”, a raspuns laconic Hogan Gidley, purtatorul de cuvant al executivului american la bordul Air Force One, fara alte precizari. ”El (Trump) este ager, iute ca fulgerul”,  dat asigurari Gidley. Presedintele american (71 de ani) va fi examinat vineri la Walter Reed Army Medical Center, spital aflat intr-o suburbie a Washingtonului, dedicat fortelor armate ale SUA. Rezultatele vizitei medicale vor fi facute publice, a anuntat Casa Alba. In timpul campaniei electorale, Trump a a publicat o scrisoare din partea medicului sau, care afirma ca el este ”intr-o stare de sanatate excelenta”. Este vorba de acelasi medic, Harold Bornstein, care la sfarsitul anului 2015 publicase o scrisoare de patru paragrafe in care descria in termeni entuziasti starea de sanatate a magnatului imobiliar. ”Daca va fi ales, pot spune fara echivoc ca Donald Trump va fi cel mai sanatos individ ales vreodata la presedintie”, a scris Bornstein. Acest examen medical se va derula pe fondul ”dezvaluirilor” facute de Michael Wolff in cartea „Fire and Fury: Inside the Trump White House” , in care sunt citati mai multi colegi ai presedintelui american care ii pun la indoiala capacitatile mintale. Autorul se refera la mai multi confidenti si consilieri ai lui Trump care-l descriu in termeni precum ”idiot” sau ”cretin”. Iritat de acestea, Donald Trump a replicat declarandu-se un ”geniu foarte stabil”.

author avatar
Tudor Borcea
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger