AcasăNewsNASA a scos un ghid turistic pentru Luna

NASA a scos un ghid turistic pentru Luna

Urma de pas a lui Neil Armstrong (sau a lui Buzz Aldrin, ca e identica) si steagul american salutat de Buzz din misiunea Apollo 11

Agentia spatiala a iesit in intampinarea intrprezintatorilor care au proiecte turistice spatiale, scotand un ghid cu „atractiile” de pe Luna.

Urma de pas a lui Neil Armstrong (sau a lui Buzz Aldrin, ca e identica) si steagul american salutat de Buzz din misiunea Apollo 11

Acestea ar fi zonele de aselenizare ale misiunilor Apollo, cu specificatia de „no-fly zone” deasupra istoricului Apollo 11, unde turistii ar putea vedea primul pas al lui Neil Armstrong.

Alte atractii ar fi urmele celor sase module de aselenizare, steagurile si urmele carucioarelor lunare. Zicem doar urmele carucioarelor, deoarece sondele lunare japoneze n-au descoperit utilajele. Daca n-or avea si extraterestrii hotii lor de „cupru”, carucioarele ar trebui sa fie la locurile aselenizarilor. Istoricii au avertizat deja asupra pericolului de furt de suveniruri Apollo si au cerut limitarea zonelor de acces.

Casa Alba n-are cunostinta de extraterestri

Doua petitii semnate de cel putin 17000 de oameni au cerut Casei Albe sa dezvaluie orice informatie legata de extraterestri si contacte ale acestora cu armata americana. „Nu avem cunostinta sa existe civilizatie dincolo de Terra”, a fost raspunsul oficial.

A trecut si asteroidul asta

Un asteroid de marimea unui portavion a trecut ieri la mica distanta de Terra. 2005 YU55 a fost cel mai mare asteroid care a trecut cel mai aproape de Terra, din 1976 pana in prezent. Asteroidul are o lungime de 400 de metri si a trecut la o distanta de 324.600 de kilometri de Terra.

author avatar
Adina Mutar
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger