AcasăNewsNarcisa Iorga, urmarita penal de DNA

Narcisa Iorga, urmarita penal de DNA

sursa foto: Romania TV

Narcisa Iorga, membru important al Consiliului National al Audiovizualului, a intrat, joi dupa-amiaza, pe mana procurorilor DNA.

sursa foto: Romania TV

Narcisa Iorga a ajuns la sediul DNA Bucuresti putin dupa ora 14.00 si a intrat direct la audierile cu procurorii. Din primele informatii reiese ca membra CNA este banuita de comiterea mai multor infractiuni si va fi pusa sub urmarire penala.

De altfel, exista informatii, conform Digi 24, ca Narcisa Iorga l-a instigat pe Viorel Hrebenciuc, vicepresedintele Camerei Deputatilor, sa-si exercite influenta politica pentru a obtine avantaje in favoarea unui post de televiziune.

Narcisa Iorga recunostea inca din 24 iulie ca procurorii DNA sunt extrem de interesati de ceea ce se intampla in CNA, dar atunci ea a fost audiata doar in calitate de martor intr-un dosar in care Laura Georgescu, presedintele CNA, era acuzata de comiterea mai multor acte de coruptie de membrii PP-DD.

Daca deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost instiintat deja ca este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii de bunuri, bani si foloase necuvenite, procurorii DNA ii vor aduce la cunostinta si Narcisei Iorga motivele pentru care este urmarita penal.

author avatar
Cristi Ionita
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger