AcasăNewsNandi Covlea, primarul comunei Prunisor din Mehedinti, RETINUT de procurorii DIICOT!

Nandi Covlea, primarul comunei Prunisor din Mehedinti, RETINUT de procurorii DIICOT!

Trei persoane, intre care si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, au fost retinute de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor care au avut loc marti in judetele Mehedinti, Timis si Gorj.

Perchezitiile au vizat destructurarea unei grupari evazioniste care a produs un prejudiciu de sase milioane de lei. Potrivit b1.ro, primarul comunei mehedintene Prunisor, Nandi Covlea, a fost scos din sediul DIICOT marti seara, cu catuse la maini, fiind dus in arestul Politiei Judetene Mehedinti. In acelasi dosar, alte doua persoane au fost retinute pana in prezent.

Primarul a fost ridicat de la locuinta sa, marti, de catre politisti , fiind anchetat intr-un dosar de evaziune fiscala in care sunt cercetati si mai multi romi din Strehaia.

Ulterior, politistii de la Serviciul de Combaterea Criminalitatii Organizate Mehedinti au descins si la sediul firmei de constructii si transporturi LORI COM SRL, administrata de Elena Covlea, sotia primarului, fiind dusa si ea la audieri.

Nandi Covlea este la al treilea mandat de primar in comuna Prunisor si ocupa functia de vicepresedinte al PSD Mehedinti.

Foto: informatiadeseverin.ro

author avatar
Alina Costache
1.200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger