AcasăNewsNae Nicolae, omul de sute de milioane de euro

Nae Nicolae, omul de sute de milioane de euro

Lumea buna a Bucurestiului a suferit, miercuri dimineata, o grea lovitura, dupa ce afaceristul Nae Nicolae a incetat din viata.

„Regele imobiliarelor din Ilfov” si-a pierdut viata dupa ce limuzina sa, un Bentley ultimul racnet, a fost lovit in plin de un tren care circula cu o viteza de circa 110 kilometri pe ora.

De-a lungul timpului, Nae Nicolae s-a remarcat in special gratie sutelor de milioane de euro pe care a ajuns sa le invarte gratie afacerilor imobiliare in care s-a implicat.

Afaceristul a devenit cu adevarat cunoscut dupa ce a pierdut, in urma cu circa sase ani, un teren de 10 milioane de euro in favoarea lui Gigi Becali, patronul Stelei. Atunci, latifundiarul din Pipera l-a invins pe Nae Nicolae la un simplu joc de table.

Nae Nicolae, fost consilier judetean in Ilfov, este bun prieten si cu manelistul Adrian Minune. Afaceristul l-a invatat pe cantaret secretele imobiliarelor si l-a ajutat pe Adrian Minune sa-si cladeasca o avere de peste 100 de milioane de euro, devenind ulterior si nasul de cununie al manelistului.

Apropiatii afaceristului sustin ca Nae Nicolae trecea prin momente mai dificile in ultima perioada, in special din cauza problemelor pe care le avea cu una dintre fiice. Aceasta, afectata de o boala serioasa, se afla internata la o clinica privata din Israel.

Totusi, Nae Nicolae avea planuri mari cel putin pe linie sportiva, afaceristul anuntand, in urma cu cateva saptamani, ca si-a propus sa duca echipa pe care o patroneaza, CS Stefanesti, cel putin in Liga a doua de fotbal.

sursa foto: ziuanews.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger