AcasăNewsNae Nicolae, condus pe ultimul drum! Sicriul cu trupul neinsufletit – dus...

Nae Nicolae, condus pe ultimul drum! Sicriul cu trupul neinsufletit – dus pe stadionul din Stefanesti

Milionarul Nae Nicolae, decedat dupa ce masina la volanul careia se afla a fost lovita de un tren, va fi condus sambata pe ultimul drum. Inainte de slujba de inmormantare, sicriul cu trupul omului de afaceri va fi dus pe stadionul din Stefanesti, unde sunt asteptati mii de oameni care ii vor aduce un ultim omagiu.

La casa din Pipera a milionarului au venit foarte multi oameni, zilele astea, pentru a-si lua ramas bun de la Nae Nicolae, si pentru a aprinde o lumanare. Intre acestia au fost si oameni de afaceri cunoscuti sau din lumea fotbalului, precum Vasile Turcu, Iulian Mihaiescu, fosti actionari la Dinamo dar si fostul presedinte al clubului, Nicolae Badea. De asemenea, un ultim omagiu i-au adus si cantaretii de manele Sorin Copilul de aur si Florin Salam

„Un om foarte apropiat, foarte bun (…) E cea mai mare durere in sufletul nostru pentru ca ne era foarte bun prieten – a fost un om care nu merita asa soarta urata”, a declarat Sorin Copilul de Aur.

Mihaiescu a adus o coroana si din partea fostului antrenor Ioan Andone.

Alaturi de familia indurerata se afla si finul afaceristului, Adrian Minune. Sicriul lui Nae Nicolae va fi depus la stadionul din Stefanesti.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
1.051 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger