AcasăNewsNadia Comăneci, Simona Halep și Ilie Năstase, la Parlament: tot ce-mi doresc...

Nadia Comăneci, Simona Halep și Ilie Năstase, la Parlament: tot ce-mi doresc este să se construiască săli

Cu gândul la actualele și la viitoarele generații de sportivi și la condițiile pe care le găsesc când vin să se pregătească pentru competiții, marii campioni ai României au venit, miercuri, la Parlament, pentru o pledoarie, practic, pentru sport și pentru finanțarea acestui domeniu.

Nadia Comăneci, Gabriela Szabo, Simona Halep și Camelia Potec au fost prezente, alături de Ilie Năstase în fața senatorilor, din dorința de a atrage atenția asupra nevoii ca statul să își aplece mai mult atenția asupra sportului.
„Consider ca tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani și mai ales în trecut (…) este chiar păcat de tot talentul nostru din tenisul românesc să nu se facă nimic (…) tot ce-mi doresc este să se construiască săli, să se construiască un sistem pentru noile generații. Este mare nevoie”, a transmis Simona.

„Cred că este important ca sportul să devină prioritate națională”, e de părere Camelia Potec, șefa Federației Române de Natație. „Fără infrastructură, este greu să convingem părinții, este greu să convingem copiii să vina la sport, să vină la mișcare”, a completat fosta campioană olimpică la natație.

sursa foto: captură Antena3