AcasăNewsN-are voie sa puna piciorul in Primaria Ploiesti, timp de doua luni

N-are voie sa puna piciorul in Primaria Ploiesti, timp de doua luni

Un sef in cadrul institutiei ploiestene a aflat, miercuri, ca – timp de 60 de zile- nu mai are voie nici macar sa intre in primarie, daramite sa exercite atributiile ce revin functiei de director executiv al Directiei de Gestiune Patrimoniu din cadrul Primariei Ploiesti.

Totul, ca urmare a deciziei procurorilor anticoruptie ploiesteni de a pune in miscare actiunea penala in cazul sau, simultan cu plasarea lui sub control judiciar, timp de doua luni. Anchetatorii il acuza pe Florin Petrache – director al Directiei de Gestiune Patrimoniu din cadrul Primariei Municipiului Ploiesti, la data faptei consemnate in dosarul de fata, de luare de mita.

Din cate anunta procurorii, cel care l-a dat pe mana DNA este un om de afaceri, caruia directorul din primarie i-ar fi cerut, in urma cu aproximativ patru ani, sa faca anumite lucrari de amenajare – atat in locuinta celui dintai, cat si la un alt imobil. „Ca urmare a primirii acestor foloase, inculpatul a efectuat demersurile necesare promovarii si supunerii aprobarii Consiliului Local a unui proiect de hotarare ce privea prelungirea unui contract de asociere incheiat intre Municipiul Ploiesti si o firma la care denuntatorul avea calitatea de asociat, vizand exploatarea in comun a unor panouri publicitare aflate pe terenul apartinand domeniului public de interes local, precum si pentru stingerea unui litigiu civil dintre cele doua entitati aflat pe rolul instantei”, mentioneaza procurorii intr-un comunicat remis presei.

Ar mai fi de precizat faptul ca, pe langa cele doua obligatii mentionate anterior, pe durata cat se va afla sub control judiciar, seful din cadrul Primariei Ploiesti are de indeplinit si alte obligatii dispuse de procurori, printre care aceea de a se prezenta periodic la politie, in conformitate cu programul stabilit cu oamenii legii, dar si sa nu comunice in vreun fel cu persoanele mentionate in ordonanta de dispunere a masurii legale.

sursa foto: primarph.ro

68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger