AcasăNews„N-am mai dat de 15 ani președintele țării”. „Acum e momentul”, răbufnește...

„N-am mai dat de 15 ani președintele țării”. „Acum e momentul”, răbufnește Teodorovici

Ministrul Finanțelor a declarat că „ Partidul Social Democrat (PSD) trebuie să aibă candidat propriu, este un partid mare care nu a dat de 15 ani preşedintele României”.

Sursa foto: Facebook

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, spune că nu are nicio problemă în a intra în cursa electorală pentru preşedinţia României, indiferent de contracandidaţii săi şi indiferent cu ce şansă va pleca în acea competiţie.

Teodorovici și-a continuat marți seară declarația, susținând că orice om politic trebuie să îşi dorească să ajungă în funcţii cât mai înalte pentru a face bine din acele poziţii. „Dacă nu, nu are ce să caute în politică. Presupun că intrarea în politică este tocmai din dorinţa de a face bine în jurul tău. Nu am o problemă să intru într-o astfel de competiţie, nu am o problemă sa mă lupt cu oricare dintre contracandidaţi indiferent cu ce şansă aş pleca eu, a doua, a treia, a patra, a cincea nu contează. Obligaţia mea, dacă mă consider un lider, să îmi asum, să fiu convins că voi câştiga ca să pot convinge rândul meu pe cei pe care vreau să îi iau de partea noastră să voteze pentru PSD”.

Acesta a susținut, mai departe, că „este clar că va fi un candidat din PSD sau din ALDE. Ar fi foarte bine să fie o coaliţie în spatele acestui prezidenţiabil dintre PSD, ALDE şi desigur Pro România, dacă doreşte să fie parte la această campanie. PSD-ul trebuie să aibă candidat propriu. Este un partid mare, este un partid de la care lumea aşteaptă foarte mult şi un partid care nu a dat de 15 ani preşedintele României şi cred că după 15 ani de preşedinte din zona de dreapta şi lumea poate să vadă foarte clar astăzi care este situaţia după această perioadă, merită pe deplin ca PSD să aibă un preşedinte”, a explicat noul preşedinte executiv al social-democraţilor.

Teodorovici a mai afirmat că PSD trebuie să înţeleagă votul din 26 mai, spunând că „schimbarea se face nu doar cu feţe noi, ci şi cu principii noi”.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc