AcasăNewsN-a scapat de belele. George Copos asteapta verdictul in dosarul "Loteria II"!

N-a scapat de belele. George Copos asteapta verdictul in dosarul „Loteria II”!

Eliberat conditionat de curand, in Dosarul Transferurilor, afaceristul George Copos, fostul patron al clubului de fotbal Rapid Bucuresti, risca sa ajunga din nou dupa gratii.

Copos este implicat in dosarul „Loteria II”, dosar in care este foarte posibil ca magistratii de la Tribunalul Bucuresti sa anunte, joi, un verdict.

Potrivit procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie, George Copos este acuzat, in dosarul „Loteria II”, de spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la infractiunea de participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual, folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera, dezvaluirea de informatii privilegiate si recomandarea facuta altor persoane de a dobandi sau instraina instrumentele financiare la care se refera acele informatii si efectuarea, impreuna cu alte persoane, in mod concertat, de operatiuni de manipulare a pietei.

Dosarul se judeca de mai bine de sase ani si jumatate, dar un verdict era asteptat vinerea trecuta. Totusi, pe 19 iunie, magistratii de la Tribunalul Bucuresti au anuntat ca amana luarea unei decizii pentru data de 25 iunie.

Alaturi de George Copos, in acest dosar mai sunt implicati Camelia Voiculescu, fata lui Dan Voiculescu, si Sorin Pantis, fostul ministru al Comunicatiilor.

Cei trei sunt acuzati ca au prejudiciat cu sume colosale de bani Loteria Romana.

author avatar
Cristi Ionita
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger