AcasăNewsN-a fost de ajuns ca a baut bine. A condus nebuneste si...

N-a fost de ajuns ca a baut bine. A condus nebuneste si a bagat cinci oameni in spital! (FOTO)

(foto: bzi.ro)

Un barbat  a urcat baut la volan si a calcat pedala de acceleratie pana la podea, iar masina condusa de el s-a izbit intr-un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. Toate cele cinci persoane aflate in autoturism, inclusiv soferul, au ajuns la spital.

(foto: bzi.ro)

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii iesene Carlig. Soferul a baut bine inainte de a pleca la drum si nu s-a gandit la ce pericol se expune pe el si pe restul pasagerilor. Dupa ce masina s-a lovit de capul de pod si s-a rostogolit, patru dintre pasageri au iesit singuri din masina, insa o femeie a ramas blocata intre fiarele contorsionate, fiind nevoie de interventia echipei de descarcerare.

(foto: bzi.ro)

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul i-a uimit pana si pe politisti, potrivit bzi.ro. „Conducatorul auto prezenta o alcoolemie de 0,92mg/l alcool pur in aerul expirat”, a declarat un agent de la Biroul Rutier Iasi. Politistii i-au supendat carnetul si au deschis pe numele lui dosar penal pentru conducere pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa.

(foto: bzi.ro)
author avatar
eNational
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger