AcasăNewsMutati la alta scoala dupa ce au fost prinsi facand SEX pe...

Mutati la alta scoala dupa ce au fost prinsi facand SEX pe terenul de sport, la Craiova (VIDEO)

Scandalul care i-a facut pe parintii din intreaga tara sa se ia cu mainile de cap nu a ramas fara urmari. Cei trei elevi care s-au filmat facand sex pe terenul de sport al unui liceu din Craiova au aflat ce vor pati, dupa ce imaginile au ajuns pe Internet, dar si sub ochii profesorilor.

Au vrut dezmat, acum platesc! Conducerea Liceului Teoretic „Henri Coanda” a decis ca protagonistii filmuletelor deocheate – doi baieti de clasa a VIII-a si o fata din clasa a IX-a, vor fi mutati disciplinat la alte unitati de invatamant din Craiova. Si cei care au distribuit inregistrarile s-au ales cu sanctiuni – lor le-a fost scazuta nota la purtare.

“S-a intrunit o comisie de disciplina care a stabilit sanctiunile care vor fi luate. Cei trei elevi minori implicati in evenimentele neplacute de saptamana trecuta au fost sanctionati cu mutarea disciplinara la o alta unitate scolara. De asemenea, ceilalti elevi, care au transmis filmarile respective pe internet au primit mustrare scrisa dar si scaderea notei la purtare la 6”, a declarat, marti, directorul liceului, Mihai Dragu, citat de oradedolj.ro.

Dezmatul a avut loc recent, intr-un balon cu care era era acoperit terenul de sport al liceului respectiv. De parca n-ar fi fost suficient ca au facut sex la scoala, cei trei s-au si filmat. Iar inregistrarile au iscat un adevarat scandal in presa.

Cititi si: Culmea! Trei elevi din Craiova au facut FILME DEOCHEATE in SCOALA (VIDEO)

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

author avatar
eNational
4.346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger