AcasăNewsMutarea decisiva pregatita de George Copos! Vrea sa fie eliberat cat mai...

Mutarea decisiva pregatita de George Copos! Vrea sa fie eliberat cat mai rapid

Condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, George Copos, fostul patron al clubului de fotbal Rapid Bucuresti, este incarcerat de circa o saptamana la Penitenciarul Rahova.

Afaceristul, trecut de 60 de ani, trebuie sa efectueze macar un an si trei luni de detentie, din pedeapsa primita, inainte sa beneficieze de regulile din noul Cod Penal care sustin ca, un detinut, trecut de 60 de ani, poate sa solicite eliberarea conditionata dupa ce a efectuat cel putin o treime din pedeapsa.

Insa Copos pregateste deja o mutare decisiva care spera sa-i aduca eliberarea mult mai rapid. Afaceristul s-a sfatuit, deja, cu rudele si avocatii sai si va face, cat de curand, o cerere de eliberare.

Copos nu va invoca vreo problema medicala precum Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, ci mizeaza pe faptul ca are multi angajati care depind de el. Asta desi Alexandra, fiica sa, a fost instalata deja drept noua sefa a afacerilor familiei Copos, iar fostul patron de la Rapid si-a instiintat partenerii de afaceri si angajatii ca nu vor avea de suferit de pe urma incarcerarii sale.

In cazul in care aceasta solicitare nu va avea efectul dorit, George Copos intentioneaza sa apeleze chiar la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru a-si demonstra nevinovatia.

author avatar
Cristi Ionita
1.396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger