AcasăNews„Musafir” neașteptat! Șarpe găsit într-un aparat de cafea dintr-un magazin din Mehedinți....

„Musafir” neașteptat! Șarpe găsit într-un aparat de cafea dintr-un magazin din Mehedinți. S-a sunat la 112 – FOTO

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

Situație ieșită din tipare! Un „musafir” neașteptat, zărit în incinta unui magazin dintr-o localitate mehedințeană „pitit” chiar într-un aparat de cafea, a făcut necesară intervenția jandarmilor, pentru îndepărtarea șarpelui.

S-a întâmplat joi, în Mehedinți, când autoritățile au fost alertate, prin intermediul numărului unic de urgență 112, despre faptul că un șarpe a fost observat în incinta magazinului mixt din satul Dudașu, comuna Șimian.

Șarpele, lung de peste un metru, eliberat în mediul natural

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți

Sesizarea a făcut ca la fața locului să meargă un echipaj de jandarmi. Aceștia au găsit un șarpe ascuns în aparatul de cafea al magazinului respectiv. „Cu ajutorul dispozitivului din dotare, șarpele de casă în lungime de peste 100 cm a fost extras și, ulterior, eliberat în mediul natural”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți, prin intermediul paginii de Facebook a instituției.

Nu a fost singurul apel care a sesizat, recent, prezența unui șarpe. De fiecare dată au jandarmii au acționat pentru a îndepărta reptilele. „În ultimele zile, jandarmii au intervenit în patru astfel de situații privind îndepărtarea șerpilor, ca urmare a solicitărilor din partea cetățenilor”, anunță sursa citată.

273 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger