AcasăNewsMurdoch - atacat cu spuma de ras la audierile din Parlamentul britanic...

Murdoch – atacat cu spuma de ras la audierile din Parlamentul britanic – VIDEO

Audierea lui Rupert Murdoch si a fiului sau James a fost suspendata brutal, marti dupa-amiaza, dupa ce un manifestant a incercat sa arunce cu o spuma alba spre magnatul american.

Manifestantul a fost retinut dupa ce a aruncat spre Rupert Murdoch ceea ce parea sa fie spuma de ras asezata pe o farfurie. El a fost blocat in elanul sau de sotia magnatului. Rupert si James Murdoch sunt audiati, incepând de la ora 16.30 (ora României), de Comisia pentru cultura, mass-media si sport a Parlamentului britanic, care i-a convocat in scandalul privind interceptarea unor telefoane.

Magnatul american Rupert Murdoch a declarat ca nu exista „absolut nici o dovada” ca apropiati ai victimelor atentatelor de la 11 septembrie 2001, din New York, au facut obiectul interceptarilor, raspunzand marti intrebarii unui deputat britanic.

FBI a lansat pe data de 14 iulie o ampla ancheta privind presupuse interceptari telefonice efectuate in Statele Unite de trustul de presa News Corp, care detine postul de televiziune Fox, tabloidul New York Post si cotidianul de referinta Wall Street Journal. „Nu am vazut absolut nici o dovada despre aceasta si, din cate stiu, nici FBI”, a explicat Rupert Murdoch.[youtube]_68QgX9glTA[/youtube]

author avatar
National
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger