AcasăNewsMunca mai putina, vacante mai lungi. Asta propune un reputat economist

Munca mai putina, vacante mai lungi. Asta propune un reputat economist

Munca mai putina, vacante mai lungi, iata ce propune economistul David Rosnick, de la Centrul pentru Cercetari si Politici Economice, ca sa salvam planeta de incalzirea globala.

Uraaa, le-au drumul in pauza de masa. De la serviciu!

Mai ca ti-ar veni sa-l iei in brate pentru asemea studiu „umanitar”. Primul lucru care da de gandit este vanturarea „incalzirii globale”, ca rezultat al actiunii oamenilor, lucru infirmat de toti specialistii neplatiti de elita globalista. Care elita, prin George Soros si Fundatia Ford, sponsorizeaza centrul sus mentionat si pe toti „specialistii” care lucreaza la implementarea strategiilor globaliste. Cum sa convingi oamenii ca trebuie sa se uniformizeze in saracie? Le bagi in fata ca vor lucra mai putin si vor lenevi mai mult, in scopul nobil de a scadea emisiile de dioxid de carbon.

Mai putin de lucru, mai putini bani

Ceea ce place unei omeniri cu adevarat obosite si carora guvernantii, toti aliniati la politici comune globaliste, le pregatesc iesirea la pensie dupa deces, eventual. Economistii nealiniati explica „teoria Rosnick” in parametri reali: „mai putina munca, mai putin consum, inchiderea multor intreprinderi, somaj crescut, mai putini bani (cedarea pana la un sfert din venituri pentru a dispune in schimb de mai mult timp liber), prelungirea obligativitatii lucrului „redus” pana la anii cand pleci de acasa si uiti unde trebuie sa ajungi”!

author avatar
Adina Mutar
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger