AcasăNewsMunca în spitalul Covid a epuizat-o! Și-a pus capăt zilelor

Munca în spitalul Covid a epuizat-o! Și-a pus capăt zilelor

spitalMunca în spitalul Covid a epuizat-o! Și-a pus capăt zilelor

O infirmieră de la Spitalul din Bârlad și-a pus capăt zilelor. Femeia nu ar mai fi făcut față stresului cauzat de volumul mare de muncă, dar și problemelor pe care le avea cu soțul ei, despre care se spune că era agresiv.

Femeia, în vârstă de 46 ani, plecase de acasă și locuia la un frate. În luna octombrie, ea a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei, însă magistrații nu i-au admis cererea.

Femeia era infirmieră de ani de zile

Femeia se afla în divorț

Instanța a obligat-o să și plătească cheltuielile de judecată. Infirmiera a cerut divorțul la începutul anului, însă, în contextul actual, procesul s-a tot prelungit.

Ea lucra la Spitalul din Bârlad, care este suport COVID, iar epuizarea și-a spus cuvântul. Duminică, 13 decembrie, nu a mai ajuns la muncă. Colegii infirmierei și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au mers să o caute, potrivit vremeanoua.ro.

Aceștia au găsit-o spânzurată în locuința fratelui ei. Femeia a lăsat un bilet de adio, în care le cerea scuze celor doi copii ai săi pentru gestul extrem la care a recurs. Apropiații și familia sunt în stare de șoc după ce au aflat vestea.

author avatar
Andreea Vlad
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger