AcasăNewsMultipla campioana de atletism, care a sarit de la etaj pentru a...

Multipla campioana de atletism, care a sarit de la etaj pentru a scapa de iubit, a depus plangere!

Multipla campioana de atletism, Elena Mirela Lavric, care zilele trecute a ajuns la spital dupa ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, acolo unde locuieste fostul sau prieten, a depus plangere penala impotriva acestuia.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajaiac, atleta Elena Mirela Lavric a depus plangere penala la Politie impotriva fostului ei iubit, pe care il acuza ca ar fi lipsit-o de libertate. „A depus o plangere penala pe numele barbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetari, rezulta ca tanara nu a fost sechestrata in apartament, ci doar oprita sa nu plece cu masina, pentru ca era suparata dupa conflictul verbal cu fostul prieten”, a declarat, joi, Anca Vajaiac.

Atleta Elena Mirela Lavric a ajuns la spital, luni seara, dupa ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, acolo unde locuieste fostul ei iubit. Sportiva, in varsta de 22 de ani, a suferit rani usoare si a fost transportata la Spitalul „Sfantul Spiridon”, iar de acolo a fost dusa la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, iar dupa cateva ore a solicitat sa fie externata.

„A fost sechestrata, unde ati mai pomenit dumneavoastra de sinucidere de la etajul1?! L-a gasit pe prietenul ei intr-o ipostaza deloc placuta, era cu o alta prietena. El a inchis-o in apartament. Ea a strigat, a cerut sa-i dea drumul pentru ca trebuia sa vina la antrenament. Vazand ca nu-i da drumul, a incercat sa iasa pe geam”, a explicat Dorin Aradavoaicei, seful sectie de atletism, CSM Onesti.

Lavric este multipla campioana europeana de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri si campioana mondiala de tineret, la aceeasi proba. Tanara a fost una dintre sportivele care au reprezentat Romania la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliata cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri si la stafeta de 4×400 de metri.

author avatar
Alina Costache
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger