AcasăNewsMulti barbati l-au invidiat pe tipul asta! VEZI si tu de ce!...

Multi barbati l-au invidiat pe tipul asta! VEZI si tu de ce! (VIDEO)

Cu o gramada de provizii la indemana, un tanar a ales sa faca un gest aparent banal: sa dea de mancare unor pesti. Doar ca in clipa in care a aruncat hrana in directia vietatilor s-a iscat zarva!

Sute de pesti au rasarit din senin, in cautare de hrana. Mancare era destula, din cate se vede din imaginile cu galetile rosii insirate pe ponton. Doar ca ei n-aveau de unde sa stie, asa ca s-a iscat o adevarat vanatoare. Imaginile sunt spectaculoase, si i-au impresionat atat pe cei care au vazut scena pe viu, cat si pe cei care au privit inregistrarea ajunsa pe Internet.

Prea multe detalii privind locul unde au fost surprinse imaginile de la „masa pescareasca” nu se cunosc. Decat ca e vorba de o apa din Texas, Statele Unite! Asta pentru pescarii care s-au intrebat, cu siguranta, cum ar fi fost daca s-ar fi aflat cu un minciog la indemana, in clipa in care s-a sunat clopotelul pentru masa! Si uite asa se poate spune ca multi barbati l-au invidiat pe tanarul din imagini, nu de alta, dar cate sanse sunt ca ei sa reuseasca sa adune intr-un loc asa o captura?

Sursa foto/video: LiveLeak

580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger