AcasăNewsMugur Mihăescu îl spulberă pe Iulian Bulai, de la USR: „Vai steaua...

Mugur Mihăescu îl spulberă pe Iulian Bulai, de la USR: „Vai steaua voastră de comuniști!”

vacanta-mareMugur Mihăescu, de la Vacanţa Mare, a sări la gâtul lui Bulai, de la USR: "Vai steaua voastră de comuniști!"

Scandalul Revelionului de la TVR, organizat de Vacanţa Mare şi de Dan Bittman, merge mai departe.

În timp ce au existat voci care au cerut chiar desfiinţarea postului public din cauza show-ului de divertisment pe care ei l-au considerat deplasat, membrii trupei de umor au ieşit în faţă şi au apărat emisiunea din noaptea de Anul Nou.

Mugur Mihăescu a intrat într-un schimb dur de replici cu deputatul USR Iulian Bulai, în direct la televizor.

Nu am ce sa raspund. O sa spun un singur lucru, in 1988 era la Timisoara intr-un spectacol si am bagat o soparlita cu Ceausescu, am ridicat sala in picioare, dupa care conducerea partidului a interzis publicului sa mai participe la spectacolele noastre pentru ca era o bascalie ieftina la adresa lui Ceausescu.

După care Ceausescu a murit la un an, dar am impresia ca domnul e prea tanar sa stie lucrurile acestea. Arunca niste cuvinte sa se afle in treaba. Unor asemenea oameni n-ai ce sa le raspunzi. Stiti cum e, trec anii peste dansii degeaba, asta e situatia.

Nu înteleg nimic din ce se intampla, ne intoarcem la comunism, la dictatura? Trebuie sa imi pun un tablou cu liderul suprem? O sa-l iau la misto si pe asta. Acum este intr-o functie in care ne ia el pe noi la misto”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Mugur Mihăescu l-a alungat pe Bulai din emisiune

Deputatul USR Iulian Bulai a spus că întrerupe convorbirea telefonică dacă postul Antena 3 nu ia atitudine față de Mugur Mihăescu. „Mai bine iesi, ma, du-te!”, i-a mai transmis Mihăescu. „Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!„, a adăugat actorul.

Deputatul USR Iulian Bulai a anunţat că marţi va avea o întâlnire informală cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Monica Gubernat, pentru a discuta despre „comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor”.

author avatar
Andrei Ștefan