AcasăNewsMugur Mihăescu îl spulberă pe Iulian Bulai, de la USR: „Vai steaua...

Mugur Mihăescu îl spulberă pe Iulian Bulai, de la USR: „Vai steaua voastră de comuniști!”

vacanta-mareMugur Mihăescu, de la Vacanţa Mare, a sări la gâtul lui Bulai, de la USR: "Vai steaua voastră de comuniști!"

Scandalul Revelionului de la TVR, organizat de Vacanţa Mare şi de Dan Bittman, merge mai departe.

În timp ce au existat voci care au cerut chiar desfiinţarea postului public din cauza show-ului de divertisment pe care ei l-au considerat deplasat, membrii trupei de umor au ieşit în faţă şi au apărat emisiunea din noaptea de Anul Nou.

Mugur Mihăescu a intrat într-un schimb dur de replici cu deputatul USR Iulian Bulai, în direct la televizor.

Nu am ce sa raspund. O sa spun un singur lucru, in 1988 era la Timisoara intr-un spectacol si am bagat o soparlita cu Ceausescu, am ridicat sala in picioare, dupa care conducerea partidului a interzis publicului sa mai participe la spectacolele noastre pentru ca era o bascalie ieftina la adresa lui Ceausescu.

După care Ceausescu a murit la un an, dar am impresia ca domnul e prea tanar sa stie lucrurile acestea. Arunca niste cuvinte sa se afle in treaba. Unor asemenea oameni n-ai ce sa le raspunzi. Stiti cum e, trec anii peste dansii degeaba, asta e situatia.

Nu înteleg nimic din ce se intampla, ne intoarcem la comunism, la dictatura? Trebuie sa imi pun un tablou cu liderul suprem? O sa-l iau la misto si pe asta. Acum este intr-o functie in care ne ia el pe noi la misto”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Mugur Mihăescu l-a alungat pe Bulai din emisiune

Deputatul USR Iulian Bulai a spus că întrerupe convorbirea telefonică dacă postul Antena 3 nu ia atitudine față de Mugur Mihăescu. „Mai bine iesi, ma, du-te!”, i-a mai transmis Mihăescu. „Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!„, a adăugat actorul.

Deputatul USR Iulian Bulai a anunţat că marţi va avea o întâlnire informală cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Monica Gubernat, pentru a discuta despre „comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor”.

author avatar
Andrei Ștefan
862 afisari

4 COMENTARII

  1. L-a spulberat Leana pe Bulai de s-a ales cu falcile umflate si rozeta franjuri de la bulanul zburlit , e fudula rau , ramane si fara restaurant , o sa dea cu matura pe trotuar in fata afisului de faliment!

  2. Urmărind emisiunea cu pricina am rămas fără grai, miros și gust. Senzația venea de la impresia că partidul comunist nu a murit ci numai a fost plecat un pic, revenind în viața noastră prin USR, unde s-au cuibărit fii de nomenclaturiști. Și când te gândești cum făceau ei spume la gură că PSD este urmașul PCR, că este reprezentantul rușilor în România etc., etc., etc. Văd că se preiau metode rusești de a pune pumnul în gura presei și a celor care sunt împotriva actuale puteri vremelnice. Iată, că după moartea suspectă a jurnalistului din Sibiu, care publica articole la adresa lui Johannis, acum apare cenzura pe față a presei. Cam așa a fost și cu jurnalistul din Sibiu. Întâi l-au interzis, cenzurat, pe rețelele de socializare, după care, subit, a decedat. Și ne mai legăm de faptul că opozantul lui Putin, Navalnîi, a fost un pic otrăvit.

  3. bula! asta tupeist si incult e de o greata pama la voma de ce gandire are !!!!!!!du te ba la cine te a scolit prin ong uri in ue si munceste acolo daca stii sa faci ceva !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger