AcasăNewsMugur Isărescu, la un singur pas de un nou mandat în fruntea...

Mugur Isărescu, la un singur pas de un nou mandat în fruntea BNR

Actualul guvernator al Băncii Naționale a României – susținut de Coaliția PSD-ALDE – are mari șanse să obțină un nou mandat în fruntea instituției.

După ce oficialul BNR a răspuns, marți, întrebărilor primite la audierile din Comisiile de specialitate de la Parlament, s-a dat un vot. În urma căruia Mugur Isărescu a primit aviz favorabil, în unanimitate, pentru încă un mandat de guvernator.

Astfel că unicul pas pe care l-ar mai avea de parcurs Isărescu, cât să poata sta și în anii următori pe fotoliul de guvernator, este votul din plen, de miercuri.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari

6 COMENTARII

  1. Apreciați că funcția publică de guvernator și celelalte funcții de la Băncii Naționale, sunt incompatibile cu derularea unor afaceri în nume propriu, ? Considerați Banca Națională o instituție publică, ?

  2. Considerați că Tăriceanu se dezice de votul pe care l-a dat pentru legea repatrierii aurului susținându-l pe Isărescu , care s-a pronunțat împotriva repatrierii aurului, pentru funcția de guvernator, ?

  3. @PSD care zice că e de stânga să îl susțină pe Isărescu, care zice că e de dreapta, pentru funcție,?

  4. Numa Cescuta a domnit atat. Mai are un pic il intrece pe Stefan cel Mare. Cu putin noroc o sa-l intreaca si pe Carol. Apoi il mumificam au rusii o solutie alcalina ai scoti maruntaiele ca la peste al cureti pe coaste cu o carpa cu petrol al bagi in 2-3 bai alcaline apoi al dai cu crema Niveia si e ca nou, al putem tine la BNR ca pe tov Lenin care am auzit ca a cam inceput sa se deterioreze semn nu ca solutiile nu sunt bune ci ca vremea trece faraoane… ?…

  5. Pai nu ierea vorba tovarese ca ai obosit si iti vezi din vara de nepoti si viteculturi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger