AcasăNewsMuftiul Siriei: "SUA vor pierde influenta in Orientul Mijlociu, vor castiga Rusia...

Muftiul Siriei: „SUA vor pierde influenta in Orientul Mijlociu, vor castiga Rusia si China!”

Ahmad Badr al-Hassoun

Statele Unite ale Americii vor pierde orice influenta in Orientul Mijlociu, cedand locul Rusiei si Chinei, a declarat sambata Marele Muftiu al Siriei, seicul Ahmad Badr al-Hassoun, intr-un interviu pentru RIA Novosti.

Ahmad Badr al-Hassoun

„Americanii nu se gandesc decat la ei, la economia lor, la hegemonie, fara a tine cont de interesele omului…Cred ca americanii vor pierde in curand aceasta regiune (a Orientului Mijlociu). Rusia si China vor fi cele care vor castiga”, a afirmat muftiul.

„SUA vor sa-si deschida umbrela lor deasupra regiunii. Vor sa distruga tara noastra si intreaga regiune pentru a o transforma intr-un domeniu al investitiilor lor. Dar noi nu vom capitula niciodata”, a adaugat seicul Ahmad Badr al-Hassoun.

El a tinut sa sublinieze ca religiile din Siria se pronunta pentru dialog si sustin reformele tarii. „Lupta si razboiul ne fac mai slabi. Nu exista lupta intre bisericile si moscheile din Siria. Noi avem confruntari intre fortele patriotice si fortele distructive. Poporul nostru este unit si noi insine trebuie sa ne decidem soarta”, a declarat Marele Muftiu pentru agentia de presa rusa.

author avatar
Ciprian Purice
222 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu mai este un secret ca in Siria au ajuns mercenarii care l-au dat jos si l-au ucis pe Gaddafi(deoarece a indraznit sa-si vanda petrolul la chinezi si sa lase occidentalii cu ochii in soare).In prezent in Siria este un razboi civil in care vrea sa se bage mafia financiara sionista pentru a reduce la tacere totala dusmanul Israelului.Iar muftiul asta nu vede ca deja aproape tot orientul mijlociu este sub dominatie occidenmtala, au mai ramas Siria si Iranul, unde au mari interese cele doua mari puteri,Rusia si China.O sa vedem cine va inclina balanta si in ce directie, deoarece evenimentele tind sa se precipite.

  2. CINE SEAMANA VANT ,CULEGE FURTUNA….ASTA NU STIU GOLANII SI LICURICII DE PESTE ATLANTIC,PE CARE DE FURIA MONDIALA NU-I POATE SALVA NICI UN SCUT…PROBLEMA ESTE CA IN GHIVECIUL ACESTA DERBEDEII CARE CONDUC ROMANIA DE 22 DE ANI AM PUTEA INTRA SI NOI…LA PIERDERI COLATERALE…FEREASCA SFANTUL CE NE-AR PUTEA ASTEPTA IN CAZUL UNEI CONFLAGRATII…ASTAZI SARACUL SI CINSTITUL TOCMAI SE LAUDA CA A LASAT CEVA IN URMA SA…DA ,SIGUR CA A LASAT,HAOS SI DISPERARE,NESIGURANTA SI BANDITISM….ASTA A FOST REVOLUTIA O ADUNATURA DE GOLANI SI KURVE CARE NE-A DISTRUS…TOTAL…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger