AcasăNewsMRU: Cine se impotriveste exploatarii gazelor de sist face jocul Federatiei Ruse!

MRU: Cine se impotriveste exploatarii gazelor de sist face jocul Federatiei Ruse!

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri seara, ca cine se impotriveste exploatarii gazelor de sist in Romania nu reuseste decat sa faca jocul Rusiei.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la Digi24, ca este nevoie de o izolare a Rusiei. “Dar, in acelasi timp, momentul in care trebuie sa gandim dincolo de interesele nationale ale statelor membre ale Aliantei Nord-Atlantice. L-am auzit pe presedintele Hollande spunand ca renunta la furnitura de razboi (pe care Franta urma sa le livreze Rusiei – n.r.) in conditiile in care si Londra renunta la a mai adaposti conturile grase ale oligarhilor din Federatia Rusa”, a subliniat fostul prim-ministru al Romaniei.

De asemenea, Mihai Razvan Ungureanu a adaugat: “Statele Unite au devenit exportatoare de gaz in momentul in care au utilizat toate resursele disponibile in subsolul tarii. Asta inseamna gazele de sist. Raspunsul la posibilul santaj energetic inseamna gazele de sist. Cine se impotriveste exploatarii gazelor de sist face, voit sau nevoit, jocul Federatiei Ruse, inclusiv pe teritoriul Romaniei”.

author avatar
Alina Costache
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger