AcasăNewsMotociclist ucis de masina fotbalistului Ciprian Marica!

Motociclist ucis de masina fotbalistului Ciprian Marica!

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, victima este un cetatean roman, angajat in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti. Acesta avea 24 de ani.

Masina fotbalistului Nationalei a fost implicata intr-un grav accident de circulatie, soldat cu moartea unui motociclist. La volanul automobilului se afla un prieten al lui Cirpian Marica.

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, miercuri dupa-masa, in zona Pipera, un motociclist pierzandu-si viata dupa ce a fost lovit in plin de soferul unui autoturism. Potrivit primelor informatii, autoturismul fotbalistului Ciprian Marica, condus de un apropiat al sau, a iesit dintr-un ansamblu rezidential din cartierul Pipera, potrivit realitatea.net. In momentul in care a vrut sa vireze la stanga pe soseaua Erou Iancu Nicolae catre Pipera Tunari, acesta nu s-a asigurat si a lovit o motocicleta care circula regulamentar.

„Autoturismul a iesit din curtea unui ansamblu rezidential din Voluntari. Soferul a vrut sa vireze la stanga pe Soseaua Pipera-Tunari si se pare ca nu a acordat prioritate unei motociclete, care se deplasa dispre Pipera spre DN1. In urma impactului, motociclistul si-a pierdut viata”, a declarat, pentru rtv.net, Claudia Burada, purtator de cuvant IPJ Ilfov.

In urma impactului extrem de violent, conducatorul motocicletei si-a pierdut viata. Un echipaj de Politie se afla la fata locului pentru a stabili exact circumstantele in care s-a produs accidentul. Soferul masinii urmeaza sa fie dus la Politie pentru audieri, cel mai probabil, acestuia i se va intocmi dosar penal pentru ucidere din culpa, potrivit realitatea.net.

Foto: tribuna.ro

author avatar
Alina Costache
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger