AcasăNewsMotociclist prins conducând cu 178 km/h. Ce viteză avea când a fost...

Motociclist prins conducând cu 178 km/h. Ce viteză avea când a fost surprins de polițiști, la un moment dat, fără mâinile pe ghidon

sursa foto: politiaromana.ro

Un tânăr motociclist a ajuns în vizorul oamenilor legii, după o „aventură” în trafic.

Totul după ce, din câte reiese din informațiile furnizate luni, 3 ianuarie, de IGPR, a condus motocicleta cu mult peste viteza legală, într-o localitate. Totul s-a întâmplat în ultima zi a săptămânii recent încheiate, mai exact pe 2 ianuarie. Când „polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, în localitatea Traian, un tânăr, de 23 de ani, din Gherăiești, care conducea o motocicletă cu 178 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h”, din câte anunță IGPR.

sursa foto: politiaromana.ro

La un moment dat, tânărul a ajuns să aibă pe urmele sale un echipaj de poliție. O situație desprinsă, parcă, dintr-o scenă de film. Mai mult, polițiștii anunță că l-au surprins pe bărbat, când acesta ar fi condus cu 104 km/h, fără să țină mâinile pe ghidonul motocicletei. „Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase și acustice ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit.

În continuare, tânărul și-a continuat deplasarea într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de polițiștii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ține mâinile pe ghidon”, informează, luni, IGPR.

Ce decizie au luat polițiștii, pentru a-l opri

Ce a urmat în acest caz? Din comunicatul IGPR reiese că, la un moment dat, la intrarea în orașul Roman, s-au folosit mai multe mașini de poliție pentru a face un „baraj” în calea motociclistului. „Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, polițiștii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale”, potrivit sursei citate.

Tânărul s-a ales cu o amendă, în valoare de 1.305 lei. Totodată, i-a fost reținut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger