AcasăNewsMotivul SOCANT pentru care un clujean cere sa fie EUTANASIAT!

Motivul SOCANT pentru care un clujean cere sa fie EUTANASIAT!

Disponibilizat de la fabrica Nokia si de la Mechel Service Campia Turzii, un barbat de 58 de ani din Turda a cerut, marti, sa fie eutanasiat chiar de ziua lui, deoarece nu mai are niciun venit dupa terminarea perioadei de somaj si nu-si gaseste un alt loc de munca.

„Sunt disperat, nu am nicio forma de venit si cred ca eutanasierea ar fi solutia in cazul meu. Am trimis o scrisoare deschisa la Guvern, la Presedintie, la Parlament, prin care am implorat sa fiu eutanasiat de ziua mea, in 31 iulie. Nu vreau sa ajung sa mi se taie gazul, apa, curentul, iar din cauza mea sa sufere si ceilalti locatari din bloc. Am fost foarte optimist pana acum, tot am sperat ca se va rezolva ceva, ca voi gasi un loc de munca, dar degeaba. Mai am trei ani pana la pensie, dar nu ma angajeaza nimeni la 58 de ani”, a spus Florea, citat de rtv.net.

Clujeanul a cerut, in scrisoarea trimisa institutiilor statului, sa-i faca un „cadou” de ziua lui… eutanasierea.

„Implor organele statului roman sa-mi ofere un cadou pe care il doresc cu ardoare, si anume eutanasierea. Aceasta scrisoare deschisa este un ultim tipat de disperare, intrucat la 12 iunie 2012 mi-am pierdut locul de munca avut la Mechel Service Campia Turzii si pana in acest moment, terminand si perioada de somaj, nu am reusit sa imi gasesc un alt loc de munca. Parasit de familie (pentru acest motiv) si fara niciun venit, singur singurel fiind, nu vad nicio alternativa de supravietuire, aceasta fiind o a doua unda de seism din viata mea, care a durat din 2006 pana in 2012. Negasirea unui loc de munca se datoreaza in primul rand varstei. Nu mai pot indura discriminarile si marginalizarile la care sunt supus, discriminari la care cei in drept nu vor sa se implice”, a mai precizat Florea in scrisoarea sa.

In cazul in care cererea de eutanasiere nu-i va fi aprobata, barbatul a amenintat ca incepand cu data de 31 iulie va intra in greva foamei, la locuinta sa din Turda.

„Pana la urma, greva foamei ma va duce tot la moartea pe care acum mi-o doresc mult. Am decis ca greva foamei sa o fac la domiciliul meu, caci, singur fiind, atunci cand rezistenta organismului cedeaza, nu exista nimeni care sa ma duca si sa ma aduca dintr-un loc public, asa ca prefer sa imi dau duhul in locuinta mea. (…) Am tot incercat sa ma angajez, dar nimeni nu ma primeste si invoca faptul ca sunt prea batran. Eu le-am spus ca nu sunt pretentios, nu fug de munca, am lucrat de-a lungul anilor ca agent comercial, lacatus mecanic, tehnician, operator calculator, gestionar depozit”, a mai spus Mircea Florea in scrisoarea deschisa.

author avatar
Alina Costache
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger