AcasăNewsMotivul-ŞOC pentru care un avion n-a mai decolat, sâmbătă, de pe Aeroportul...

Motivul-ŞOC pentru care un avion n-a mai decolat, sâmbătă, de pe Aeroportul Henri Coandă

Cea mai mare despăgubire pe care o va plăti statul este de 3,4 milioane de lei

Un avion care ar fi trebuit să zboare spre Antalya, de pe Aeroportul Henri Coandă, a fost blocat la sol mai bine de o oră, sâmbătă. De ce? Compania n-a dorit să dezvăluie detalii, doar că motivul ar ţine de personalul de la sol.

În cele din urmă, aeronava a decolat la mai mult de o oră distanţă decât a fost programat iniţial.

Pasagerii s-au sufocat în căldură

Aeronava aparţinând Animawings, programată să decoleze de pe Aeroportul „Henri Coandă” la ora 11:45, a decolat după mai bine de o oră.

În tot acest interval, pasagerii au rămas la bordul aeronavei, unii dintre ei reclamând temperatura ridicată, precum şi faptul că nu li se comunică motivul amânării zborului şi nu li se oferă niciun orizont de timp pentru plecare.

Marius Berca, director operaţional Christian Tour, a declarat că aeronava e operaţională din punct de vedere tehnic, iar motivele întârzierii ţin de „personalul de la sol”. În cele din urmă, avionul a deolat cu succes.

author avatar
Andrei Ștefan
730 afisari

2 COMENTARII

  1. ANALFABETUL STEFAN ,VEZI HAL DE EXPRIMARE „aeronava a decolat la mai mult de o ora distanta ” si „pasagerii s-au sufocat in caldura „,
    Stefane la ce taraba pretinzi ca ti-ai cumparat hartia igenica pe care era mazgalita asa zisa ta diploma de scarta scarta zis jurnalist ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger