AcasăNewsMotivul-ŞOC de la care a plecat accidentul de autocar din Slovenia, în...

Motivul-ŞOC de la care a plecat accidentul de autocar din Slovenia, în urma căruia au murit 3 români (VIDEO)

Un român care călătorea şi el în autocarul ce s-a răsturnat în Slovenia, iar 3 conaţionali au murit, a mărturisit clipele de groază prin care au trecut oamenii.

Acest bărbat a scăpat cu câteva răni ușoare la mâini, pentru că a încercat să spargă parbrizul autocarului pentru a se evacua, alături de alți pasageri.

Şoferul a adormit la volan

Autocarul a plecat de la Nădlac spre Italia și transporta în total 25 de pasageri, toți români. Totodată, martorul a mai precizat că ar fi fost și trei sau patru șoferi.

„Majoritatea dormeau când s-a produs accidentul. Șoferul a ațipit și a ieșit de pe autostradă. Două secunde a durat totul. Eu am fost printre primii care au încercat să spargă parbrizul, să putem să ne evacuăm.

Am fost rănit ușor, cu tăieturi de la sticlă. Sunt ușor lovit la mâna dreaptă, dar cel mai important este că sunt în viață”, a povestit românul pentru publicaţia Bihoreanul.

Accidentul, pe autostrada A1 din Slovenia

Accidentul s-a petrecut, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe autostrada A1 din Slovenia, între localităţile Garčiani şi Murska Sobota. În urma accidentului, trei români au murit, iar alţi patru au fost transportaţi de urgenţă la spital.

MAE precizează că cetățenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziție numărul de telefon de permanență al Ambasadei României în Republica Slovenia: +386 40980068, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

author avatar
Andrei Ștefan
1.085 afisari

3 COMENTARII

  1. Dzeu sa va bată cu concedierea! Am pierdut 2 minute din viață. Motivul socant, adormitea la volan.Adio National.Pacat de rubrica lui Tache.

  2. Tocmai de aceea, este necesară interzicerea angajării, ca șofer profesionist sau a exercitării acestei profesiii, celor care suferă de afecțiuni cardiovasculare, diabet, apnee, etc. indiferent de gradul de evoluție al afecțiunilor… !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger