AcasăNewsMotivul pentru care mii de masini Dacia sunt rechemate in service

Motivul pentru care mii de masini Dacia sunt rechemate in service

E bine ca posesorii sau utilizatorii de masini Dacia sa ia aminte la un mesaj facut public, in cursul acestei zile de marti. Este vorba despre o campanie de rechemare in service, vizand Dacia Logan II, Dokker si Lodgy.

„Renault Commercial Roumanie SRL a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor despre începerea unei campanii de rechemare în service ( Dacia Logan II, Dokker si Lodgy – inlocuire airbag sofer)”, anunta ANPC.

Intentia acestui mesaj este ca oamenii care conduc astfel de masini sa afle ca se doreste stabilirea unei programari, in vederea inlocuirii – gratuit – a airbag-ului din dreptul conducatorului auto. Din cate au transmis reprezentantii firmei, s-au identificat 13.303 autovehicule ce ar putea fi afectate de aceasta situatie in Romania.

DETALII GASITI AICI.

author avatar
Andrei Coman
227 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dokker si LODGY sint creatii ale inginerilor marocani unde ne ameninta Renault ca -si va muta productia (si cercetarea de doi bani!).Trebuia sa-i zica Renault de Maroc,ca sa vada si ei cit aprreciaza lumea fabricantii din Maroc. Cele mai proaste vanzari le-au avut astea doua modele ca sa nu mai vb. de testele de siguranta care au avut doar 3 stele..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger