AcasăNewsMotivul pentru care directorul FBI a venit într-o vizită-fulger în România. Cu...

Motivul pentru care directorul FBI a venit într-o vizită-fulger în România. Cu cine s-a întâlnit

Directorul FBI, Christopher Wray, a venit într-o vizită fulger în România. S-a întâlnit cu procurorul general, șefii DNA și DIICOT.

Oficialul s-a întâlnit în special cu șefii principalelor structuri din Ministerul Public.

Despre ce au discutat

Christopher Wray s-a întâlnit la Ministerul Public cu procurorul general al României, dar și cu șefii principalelor direcții DIICOT, pe de o parte, dar și Direcția Națională Anticorupție și a discutat despre cooperarea dintre autoritățile judiciare de la București și Biroul Federal de Investigații din Statele Unite ale Americii, mai ales că între aceste instituții există deja o cooperare.

Acordul la care s-a ajuns: să existe o cooperare în materia schimbului de informații, câtă vreme, se știe, agenții FBI există în întreaga lume, iar informațiile obținute de aceștia pot contribui la rezolvarea unor dosare de mare corupția instrumentate de DNA.

În concluzie, investigațiile de la București vor avea, de acum, inclusiv mijloace și mai ales metode folosite de agenția americană.

Atac extern masiv din China

Christopher Wray a declarat la Munchen că eforturile Beijingului de a instala în ascuns malware ofensiv în rețelele de infrastructură critică din SUA se află acum la „o scară mai mare decât am văzut-o înainte”, o problemă pe care el a considerat-o o amenințare la adresa securității naționale, potrivit The Wall Street Journal.

Vorbind despre Volt Typhoon, denumirea dată rețelei chineze de hacking care a fost dezvăluită anul trecut ca fiind latentă în infrastructura critică din SUA, Wray a spus că actorii susținuți de Beijing pre-poziționează malware care ar putea fi declanșat în orice moment pentru a perturba infrastructura critică din SUA.

author avatar
Andrei Ștefan
1.758 afisari

8 COMENTARII

  1. A venit solul de la stapanire sa mai dea niste ordine. Inalta Poarta trebuie ascultata in genunchi.

  2. s-a dat ordin sa ramana coalitia psd-pnl ca pana acum.. parca mentionase National cu ceva saptamani in urma ca americanii vor stabilitate in Romania avand in vedere razboaiele din zona..

  3. A venit ca sa arate cine i jupânul in colonie:EL, amerlocul. Si ca sa ne arate ca slugile lui din asa zisa justitie, vor elimina pe oricine nu executa😀. Slava suacraina, uraaaaaaa

  4. Deci daca se prabuseste SUA este din cauza hekerilor chinezi si nu pentru ca au tiparit in nestire tone si tone de dolari fara acoperire si au extorcat state si guverne sau le-au schimbat cu revolutii colorate.
    Caderea USA este iminenta si nu prea intereseaza cine ajuta la caderea ei, cine le arunca coaja de banana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger