Cauta

Motivul pentru care deputatul AUR, Dumitru Focșa, şi-a bătut soţia. Cu ce l-ar fi acuzat victima

Dumitru Focșa

Deputat AUR acuzat că și-a bătut soția. Poliția a intervenit în toiul nopții

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-ar fi agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi. Victima a refuzat să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţul său.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar şi persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violenţă”, conform unui comunicat.

Soţia l-ar fi acuzat că are o amantă

Potrivit primelor date din anchetă, deputatul ar fi devenit violent, după ce soția l-ar fi acuzat cu are o aventură, cu o colegă mai tânără de partid.

O minoră pe care soţii vor să o adopte și care locuieşte cu ei în localitatea Lumina din Constanța a asistat la confruntare.

AUR a confirmat conflictul

AUR a confirmat că bărbatul care și-a bătut soția este deputatul său de Constanța. Partidul a transmis că a fost demarată şi o anchetă internă în cadrul formaţiunii politice.

Referitor la incidentul în care ar fi fost implicat un deputat de Constanţa al Alianţei pentru Unirea Românilor, vă transmitem următoarea poziţie oficială a partidului: Suntem ferm împotriva oricărei forme de violenţă fizică sau psihologică.

Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autorităţile sunt obligate să cerceteze şi să soluţioneze neîntârziat acest gen de incident.

Juriul de Onoare al Alianţei pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă şi va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului.

În funcţie de gravitatea faptelor, sancţiunile pot merge până la pierderea tuturor funcţiilor în cadrul partidului„, se arată într-un comunicat de presă transmis de AUR.

Ultimele stiri

  • Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO
  • Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”
  • Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Motivul? Se fac LUCRĂRI/Anunțul Termoenergetica
  • UPDATE. Scandal! Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu, în Parlament!/ Ciucă, prima reacție
  • Câți bani câștigă un influencer în România/„Să postezi cât de mult poți, ca și cum ar fi un job”
  • S-a aflat! Orașul din România considerat de străini cea mai ieftină destinație din Europa ce merită vizitată. Ce nume mai apar în top
  • Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
  • S-a făcut o analiză a prețurilor! Coșul obișnuit de produse, mai ieftin în supermarketurile grecești decât în România
  • Caz cutremurător în Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți după ce ar fi abuzat mai mulți copii
  • Circulație îngreunată la metrou, pe Magistrala 2. Ce s-a întâmplat
  • Exit mobile version