AcasăNewsMotivul pentru care deputatul AUR, Dumitru Focșa, şi-a bătut soţia. Cu ce...

Motivul pentru care deputatul AUR, Dumitru Focșa, şi-a bătut soţia. Cu ce l-ar fi acuzat victima

Dumitru FocșaDeputat AUR acuzat că și-a bătut soția. Poliția a intervenit în toiul nopții

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-ar fi agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi. Victima a refuzat să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţul său.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar şi persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violenţă”, conform unui comunicat.

Soţia l-ar fi acuzat că are o amantă

Potrivit primelor date din anchetă, deputatul ar fi devenit violent, după ce soția l-ar fi acuzat cu are o aventură, cu o colegă mai tânără de partid.

O minoră pe care soţii vor să o adopte și care locuieşte cu ei în localitatea Lumina din Constanța a asistat la confruntare.

AUR a confirmat conflictul

AUR a confirmat că bărbatul care și-a bătut soția este deputatul său de Constanța. Partidul a transmis că a fost demarată şi o anchetă internă în cadrul formaţiunii politice.

Referitor la incidentul în care ar fi fost implicat un deputat de Constanţa al Alianţei pentru Unirea Românilor, vă transmitem următoarea poziţie oficială a partidului: Suntem ferm împotriva oricărei forme de violenţă fizică sau psihologică.

Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autorităţile sunt obligate să cerceteze şi să soluţioneze neîntârziat acest gen de incident.

Juriul de Onoare al Alianţei pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă şi va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului.

În funcţie de gravitatea faptelor, sancţiunile pot merge până la pierderea tuturor funcţiilor în cadrul partidului„, se arată într-un comunicat de presă transmis de AUR.

author avatar
Andrei Ștefan
686 afisari

10 COMENTARII

  1. Imputitul de Focşa este un fel de Relu Fenechiu adus de Dan Diaconescu si inradacinat in parlament, porcul porcilor! La fel o sa patim si cu Focsa asta despre care am auzit numai lucruri negative de la colegii de partid din Aur.

  2. cei de la aur nu ar trebui sa ia in seama feministii care au impanzit societatea romaneasca . maine o sa-i vedeti in fuste si rochii prin parlament . mai direct sint bulangii din usr epilati si posesori de trotinete .

  3. ” O minoră pe care soţii vor să o adopte și care locuieşte cu ei ”
    -de proba……

  4. Dle Andrusceac , mai cu curaj , nu va lasati provocat si umilit de o scroafa gen iosub de la hazna 3 !

  5. daca nu era de la AUR nu era campania asta de linsaj cu sienen in frunte post neomarxist lgbt

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger