AcasăNewsMotivul IREAL pentru care elicopterul american a aterizat la Piaţa Aviatorilor. Specialiştii...

Motivul IREAL pentru care elicopterul american a aterizat la Piaţa Aviatorilor. Specialiştii au aflat de ce!

elicopterulMotivul IREAL pentru care elicopterul american a aterizat la Piaţa Aviatorilor. Specialiştii au aflat de ce!

Unul dintre cele mai bizare incidente care au avut loc în ultimii ani în România este, fără îndoială, aterizarea elicopterului american, săptămâna trecută, la Piaţa Aviatorilor, din centrul Bucureştiului.

Toată lumea s-a întrebat cum de a fost posibil aşa ceva, având în vedere că aparatul de zbor ste de provenineţă americană, ba chiar şi pilotul era de peste Ocean. Acum, specialiştii susţin, pe surse, că au aflat care a fost defecţiunea.

S-a stricat distribuţia

Surse judiciare informează că distribuția motorului principal al elicopterului SUA Black Hawk ar fi fost cea care ar fi căpătat defecțiuni tehnice pe timpul zborului, acesta fiind motivul pentru care aparatul de zbor a fost dus de urgență la sol de către pilot, conform stiripesurse.ro.

Accentuarea problemelor în eventualitatea continuării zborului putea conduce la o reală tragedie, aparatul de zbor putând intra în plin picaj și fără posibilitatea controlării sale pe axe.

SUA vrea să cerceteze cazul

Americanii vor să cerceteze ei dosarul penal deschis în acest caz, dat fiind faptul că pilotul este unul de-al lor.

Reprezentanții SUA ar fi demarat și demersurile pentru despăgubirea posesorilor de vehicule avariate în timpul aterizării elicopterului în Piața Charles de Gaulle, dar și a municipalității pentru elementele de mobilier stradal afectate în timpul manevrelor de urgență.

Vă reamintim, Rondul de la Aviatorilor a fost golit practic de mașini cu câteva secunde înainte ca elicopterul american Black Hawk să aterizeze de urgență în acel loc.

O echipă de polițiști aflați în zonă a oprit circulația imediat cum au văzut că elicopterul se apropie la joasă altitudine.

author avatar
Andrei Ștefan
1.446 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt nici sigure si cand trec pe langa statii radio li se opreste comanda electronica din cauza undelor electromagnetice de interferenta asta a cauzat 5 mari accidente in istoria lor cu Bucuresti 6. In lupta se expun teribil fiind prada usoara in interventiile din Irak, Afganistan ori Somalia. Nu as cumpara asa ceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger