AcasăNewsMotivul incredibil pentru care o tânără șoferiță a blocat linia de tramvai....

Motivul incredibil pentru care o tânără șoferiță a blocat linia de tramvai. Unde s-a grăbit să ajungă, ca să nu rateze programarea!

(sursa foto: debraila.ro)

A trecut Crăciunul, se apropie Revelionul, iar multe doamne și domnișoare s-au asigurat din timp că ajung să se programeze la saloanele de înfrumusețare, pentru a se răsfăța mai ales de Sărbători. Unele își schimbă culoarea părului, altele aleg o manichiură cât mai specială. Sau, de ce nu, extensii de gene.

Ce se întâmplă, însă, când o aparent banală programare la un salon de înfrumusețare blochează circulația pe o linie de tramvai, din cauza unei opriri neregulamentare? Apar polițiștii locali.

S-a întâmplat, miercuri, la Brăila. Acolo unde o șoferiță preocupată să ajungă la timp la un salon de înfrumusețare, unde avea programare, a „reușit” să blocheze circulația tramvaielor pe o stradă din oraș. Femeia le-a explicat polițiștilor locali că “nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”, potrivit debraila.ro.

Se grăbea să nu rateze programarea la gene

Poliția locală a fost sesizată că un autoturism marca BMW a fost parcat aproape de linia de tramvai. Ca urmare, mijloacele de transport în comun nu au mai putut trece. Agenții locali au făcut verificări și au identificat și cui aparține autoturismul.

Ce a urmat? Într-un final, brăileanca în vârstă de 24 de ani a apărut la mașină. S-a întâmplat după aproximativ 50 de minute, tânăra explicându-le polițiștilor locali că s-a grăbit să parcheze pentru că avea programare… la un tehnician extensii de gene, conform sursei citate.

Cum s-a încheiat totul? Șoferița a primit o amendă de 580 lei și 3 puncte de penalizare.

Nu e prima oară când apar astfel de probleme în traficul din România, cu mașini parcate greșit care ajung să blocheze circulația tramvaielor sau a altor mijloace de transport în comun.

author avatar
Andrei Coman
783 afisari

6 COMENTARII

  1. multe altele pentru prostia, opulenta, hoția, coruptia care este cea mai mare din. Istoria ROMÂNIEI

  2. De ce nu i-a fost luat pe sus cazanul boratei ? Sau s-o impinga ala cu tramvaiul cu cuiul de remorcare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger