AcasăNewsMotivul incredibil pentru care Ion Tiriac a refuzat sa voteze

Motivul incredibil pentru care Ion Tiriac a refuzat sa voteze

Prezent la turneul de tenis de la Paris, in calitate de invitat special, Ion Tiriac s-a prezentat la vot, duminica dimineata, la Ambasada Romaniei din capitala Frantei.

Tiriac s-a prezentat la vot in jurul orei 10.00, moment in care a avut un adevarat soc vazand cum coada de asteptare se intinde pe zeci sau chiar poate sute de metri.

Ofuscat, fostul mare tenisman a vrut sa intre in fata, inaintea celorlalti romani care asteptau sa-si exercite dreptul la vot, dar membrii Comisiei l-au instiintat ca nu poate fi incalcat dreptul unor oameni.

Conform adevarul.ro, in momentul in care i-a fost refuzata dorinta de a vota inaintea celorlalti oameni de la coada, Tiriac a afirmata ca refuza sa mai voteze.

Reprezentantii Ambasadei Romaniei la Paris sustin ca numarul celor care s-au prezentat la vot este mult peste cel din 2009, desi oamenii au fost obligati sa stea la o coada imensa si exista doar cinci stampile de vot, ceea ce inseamna ca doar cate cinci oameni au voie in sala de votare, in acelasi timp.

author avatar
Cristi Ionita
1.015 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger